Henri Lamers kondigt vertrek aan

Senioren — Gepubliceerd op 26 november 2019 15:35 door Dominique Pichel

Henri Lamers heeft zijn vertrek bij De Zwaluw aangekondigd. De trainer van ons tweede elftal verlaat de Oeffeltse voetbalclub na vijf jaar. Hij hoopt na het huidige seizoen een stap te maken in zijn carrière, door een eerste elftal in de regio te gaan trainen.

Henri kwam in de zomer van 2015 binnen op sportpark Hogehoek. De eerste twee seizoenen was hij verantwoordelijk voor het hoogste jeugdteam, de A1/Onder 19. Momenteel is de 57-jarige Boxmerenaar bezig aan zijn derde jaar als trainer van De Zwaluw 2.

In de afgelopen seizoenen heeft Henri, die eerder onder meer trainer was bij Olympia’18 en Vianen Vooruit, een bijdrage geleverd aan de vlotte doorstroom van jeugdspelers naar het eerste elftal. Hij werkte daarbij samen met drie hoofdtrainers: Patrick Nabuurs, Dennis Kroes en Frans van Deinsen.

De Zwaluw wil Henri via deze weg alvast bedanken voor zijn trouw en inzet voor onze club en wenst hem nog een plezierig en sportief restant van het seizoen toe.

Autoservice VDB Atlantic Power Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Kombi Bouwmaterialen Spar Boere Van Alem Fotografie Security Art