Grensrechters gezocht

Senioren — Gepubliceerd op 14 augustus 2018 14:45 door Dominique Pichel

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. Helaas hebben we ondanks een eerdere oproep voor het eerste elftal van De Zwaluw nog geen assistent-scheidsrechter (lees: vaste grensrechter) kunnen vinden. Gelukkig zijn er wel een aantal leden die de vlag twee of drie wedstrijden ter hand willen nemen. Het is super fijn dat zij dit willen doen, maar we hebben nog niet voldoende vrijwilligers om alle wedstrijden van het seizoen te vullen.

Heb jij zin en tijd of weet jij iemand die een aantal keren wil vlaggen bij het eerste elftal (mogelijk in te ruilen voor een kantinedienst), meld je dan bij Merijn Elbers.

Ook voor het tweede elftal is er een vacature voor grensrechter. Ben jij degene die deze vacature in wil vullen of weet jij iemand die dit zou willen doen, ook dan mag je je melden bij ondergetekende.

Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Evelien Spar Boere Security Art Atlantic Power Hoofdsponsor Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn