Geweldige overwinning De Zwaluw 1 op kermiszondag

Senioren — Gepubliceerd op 07 oktober 2019 17:15 door Willem Bardoel

Op een zondag die vooral gekenmerkt werd door de regen die met bakken uit de hemel viel, was het tijd voor de wedstrijden tijdens de kermis. Altijd goed voor hilarische anekdotes, bijzondere momenten, niet aflopende wekkers, gemiste kansen etc. 

Kermiszondag of niet De Zwaluw 1 speelde een geweldige wedstrijd in Cuijk tegen SIOL met als grote uitblinker Rinze Verhoeven. Op het kunstgras werd in de stromende regen met 1-4 gewonnen. Rinze mocht een hattrick noteren en zag ook nog twee doelpunten afgekeurd worden. De 4-1 kwam van de schoen van Boyd van Sambeek. Met zes punten uit drie wedstrijden is dit een geweldige start op voor ons vlaggenschip. 

Ons damesteam speelde tegen titelkandidaat Sambeek. De dames kwamen niet lekker in hun spel en verloren met 1-4. Doelpunt aan Oeffeltse zijde werd gemaakt door Anne Menting. 

De Zwaluw 2 slaagde er niet in om in Ottersum de punten mee te nemen. In een wedstrijd die twee kanten uit kon vallen werd het 2-1 voor thuisploeg Achates 3, het Oeffeltse doelpunt kwam van Bert Kerstens

De Zwaluw 3 won de kermiswedstrijd tegen Gassel 4 met 5-2. Harm Miggiels scoorde twee keer voor de rust, iets dat  Gassel ook deed. Na de rust toonde Milan Haerkens zijn geweldige gedrevenheid en schoot een keer van dichtbij binnen, scoorde na een fraaie solo en het absolute hoogtepunt was een schot van 40 meter dat prachtig in het doel zeilde. 

Kermiszondag en De Zwaluw 4, het is een prachtcombinatie, mede dankzij leider Bert die er mede voor zorgde dat het kermisontbijt in de kantine gerealiseerd werd. Zijn elftal had echter last van de kermis en speelde geen geweldige wedstrijd tegen een opvallend versterkt VCA 3. Met een uitslag van 6-2 kon de ploeg de fiets weer op. Doelpunten kwamen van Dennis Verwoert en Ivo Broekmeijer, maar een ding is zeker, het was weer een legendarische zondag voor Zwaluw 4.

De Zwaluw 5 speelde thuis tegen Milsbeek 3 en won opnieuw. Daarmee blijft Zwaluw 5 in de top van de competitie staan. Voor Zwaluw 5 scoorden Tom Maassen tweemaal, Mike Langerak en Gertjan Coenen ieder een keer.

« ga terug
Evelien Security Art Kombi Bouwmaterialen Autoservice VDB Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Atlantic Power Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Spar Boere