Geweldige bijdrage van LVCNet voor De Zwaluw

Algemeen — Gepubliceerd op 31 mei 2021 10:50 door Anne Menting

Zondagochtend 30 mei mocht penningmeester Joep Kusters een cheque van ruim € 3.000 in ontvangst nemen van LVCNet, die ervoor gezorgd hebben dat het hele Land van Cuijk inmiddels voorzien is van glasvezel!

Zondag 30 mei ontvingen 117 verenigingen uit het land van Cuijk samen bijna een kwart miljoen euro. Ze hebben dat bedrag verdiend door in 2016 mee te doen aan de Clubkasactie van LVCNet. Zij hielpen leden en supporters bij de overstap naar glasvezel. Voor De Zwaluw betekent dat maar liefst een bedrag van 3.051,81 euro!

De verenigingen werden destijds ingezet om glasvezel te promoten. In ruil daarvoor kregen ze voor elk gezin dat overstapt en de club nomineert een bedrag. Dit bedrag zou uitbetaald worden als het netwerk klaar is. Zondag 30 mei werd dus bekend gemaakt wat iedere vereniging precies ontvangt. Dat gebeurde in de vorm van een corona-proof georganiseerde Drive Thru in Haps bij Van Elst Containerverhuur.

Penningmeester Joep Kusters ontving uit handen van de organisatie van LVCNet de cheque van ruim 3.000 euro. Dit is een geweldig moment, aangezien vele verenigingen hard geraakt zijn door de gevolgen van Corona. Hierbij willen we dan ook LVCNet bedanken voor deze bijdrage. Uiteraard ook bedankt aan alle leden en supporters van De Zwaluw die onze club destijds hebben aangemeld!

LVCNet

Kapsalon Annemarie Security Art Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn Evelien Atlantic Power Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Spar Boere Autoservice VDB