Geslaagde receptie met veel jubilarissen

Algemeen — Gepubliceerd op 11 januari 2019 20:45 door Dominique Pichel

Op 1 januari was de kantine weer het toneel voor de traditionele nieuwjaarsreceptie van De Zwaluw. Hoewel de receptie officieel om drie uur begon, meldden de eerste gasten zich al om half drie. Al snel was de kantine goed gevuld en werd het nieuwe jaar op een gezellige manier ingeluid. Bovendien werden meerdere leden van onze vereniging in het zonnetje gezet.

Tijdens de traditionele toespraak mocht de kersverse voorzitter Bas van den Boom zijn eerste officiële optreden verzorgen. Eerst benoemde hij een aantal hoogtepunten van 2018, waarbij het 100-jarig bestaan natuurlijk centraal stond. Een jubileumfeest voor en door de Oeffeltse gemeenschap waar iedereen met een heel goed gevoel op terugkijkt.

Vooruitkijkend op 2019 werd aandacht gevraagd voor de inzet van vrijwilligers; van levensbelang om de club draaiende te houden. Een hoogtepunt tijdens de receptie is altijd de huldiging van de diverse jubilarissen. En dat waren er dit jaar maar liefst twaalf.

• 25 jaar lid: Sander Derks, Kars Jakobs, Merijn Elbers, Chiel Ermers en Tim Hendriks.
  • 40 jaar lid: Mike Langerak, Frank de Bruijn en Geert Haerkens.
  • 50 jaar lid: Guus van Rossum.
  • 60 jaar lid: Wim Willems en Egbert Artz.
  • 70 jaar lid, baas boven baas: Herman Mulders.

Herman was zichtbaar geëmotioneerd toen hij zijn speld in ontvangst nam en daarna nog met ‘zijn’ veteranen op de foto ging.

De laatste officiële onderdeel was de bekendmaking van de verenigingsman/-vrouw van het jaar. Na enkele aanwijzingen werd Tim Hendriks uitgeroepen tot clubman van 2018. Naast al zijn werk als secretaris in het hoofdbestuur was hij afgelopen jaar lid van de redactie van het jubileumboek en jubileumcommissie. Zo had hij een groot aandeel in de organisatie van het succesvolle jubileumfeest. Afgaande op het applaus vanuit de kantine was het een meer dan terechte keuze.

Daarna was er voor iedereen nog tijd om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig met elkaar te kletsen. Het bestuur kan terugzien op een drukbezochte en zeer gezellige receptie.

Tekst: Tim Hendriks.

Atlantic Power Security Art Spar Boere Hoofdsponsor Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Evelien Kapsalon Annemarie