Geen Easter Open dit jaar

Algemeen — Gepubliceerd op 18 maart 2020 13:20 door Dominique Pichel

Dit jaar vindt er geen Easter Open plaats bij De Zwaluw. Het internationale jeugdvoetbaltoernooi dat normaliter in de hele regio met Pasen wordt gespeeld – dit keer op zaterdag 11 en zondag 12 april – is afgelast vanwege het coronavirus. De organisatie stelt in een persbericht geen andere keuze te hebben dan het evenement te cancelen.

Al jaren geldt De Zwaluw als gastheer van het Easter Open. Op paaszaterdag- en zondag komen diverse Nederlandse én buitenlandse clubs naar sportpark Hogehoek om onder meer de strijd aan te binden met onze teams. Vijf jaar geleden verzorgde De Zwaluw nog de opening van het toernooi. Dit jaar zouden teams uit onder meer Denemarken, Kenia, Kosovo, Puerto Rico, Wales en Zweden deelnemen.

Met hulp van veel vrijwilligers, voornamelijk leden van onze vereniging, is het Easter Open jaarlijks een feest voor iedereen. Bovendien houdt De Zwaluw er immer een mooi zakcentje over voor de clubkas. Voor ons als club is de afgelasting van deze editie begrijpelijk maar hoe dan ook jammer. We gaan ervan uit dat we er in 2021 weer staan met het Easter Open in Oeffelt.

Van Alem Fotografie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Kombi Bouwmaterialen Security Art Evelien Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Spar Boere Atlantic Power