Geef je op voor aangepast E- en F-kamp

Jeugd — Gepubliceerd op 01 mei 2021 19:15 door Willem Bardoel

Na de teleurstelling dat het E- en F-kamp wegens de Coronapandemie vorig jaar niet door kon gaan, heeft de organisatie samen met het jeugdbestuur moeten besluiten dat ook dit jaar het kamp niet in de originele opzet door kan gaan. We hopen het kamp in 2021 wel als een eendaagse activiteit kan plaatsvinden. Helaas geen overnachting en tweede dag dus, maar wel een mini-EK gevolgd door een spooktocht.

De jeugdactiviteit zal plaatsvinden op vrijdag 11 juni. De deelnemers worden om 18:45 verwacht op het sportpark, en om 00:15 uur kunnen de ouders hun kinderen weer komen ophalen. Dit jaar zijn de jongens en meisjes van O8 t/m O11 uitgenodigd. Ook de eerste-jaars van O12/O13 mogen deelnemen, omdat zij vorig jaar hun laatste kamp hebben moeten missen.

Opgeven gaat tot uiterlijk maandag 10 mei via email bij Willem Bardoel (vermeld naast je naam ook je team). Vrijwilligers die willen helpen als begeleider en/of spook kunnen zich melden bij Stijn Jansen.

We hopen jullie 11 juni te zien, zodat we er een hele leuke avond van kunnen maken!

Organistatie E- en F-kamp

« ga terug
Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Van Alem Fotografie Security Art Kersten Assurantiƫn Atlantic Power Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Kombi Bouwmaterialen Evelien Van Neerven Sport