Frans van Deinsen nieuwe trainer De Zwaluw

Algemeen, Senioren — Gepubliceerd op 07 februari 2019 20:30 door Dominique Pichel

De Zwaluw heeft overeenstemming bereikt met Frans van Deinsen over de functie van hoofdtrainer voor het seizoen 2019/2020. Bij onze voetbalclub neemt hij komende zomer het stokje over van Dennis Kroes, die na één jaar vertrekt.

Van Deinsen is 64 jaar en woonachtig in Wijchen. Hij komt over van Unitas’28. Bij de vijfdeklasser uit Wamel heeft hij aan het eind van dit seizoen drie jaar opzitten. Eerder was hij trainer van onder meer RKTVC (Tiel), Ophemert, SDOUC (Ulft), De Bataven, AWC uit Wijchen, SDC’33, Niftrik en Ewijk.

Zo neemt Van Deinsen een hoop bagage mee naar sportpark Hogehoek. "We zijn hartstikke blij met de komst van Frans", reageert Celine van Bergen, voorzitter van de technische commissie. "Frans heeft veel ervaring en kennis als trainer, het UEFA A-diploma heeft hij op zak. Daarnaast is hij fijn in de omgang en staat het groepsgevoel bovenaan zijn lijstje."

Van Deinsen tekent bij De Zwaluw een contract voor één jaar. Hij zal komend seizoen geassisteerd worden door Henri Lamers, die verantwoordelijk blijft voor het tweede elftal. De club is nog wel op zoek naar een assistent-scheidsrechter (grensrechter) voor het eerste team.

Autoservice VDB Security Art Spar Boere Kapsalon Annemarie Atlantic Power Van Alem Fotografie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kombi Bouwmaterialen Evelien Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport