Fleur Hermens is pupil van de week!

Pupil van de Week — Gepubliceerd op 07 oktober 2021 09:30 door Anne Menting

Komende zondag speelt De Zwaluw 1 haar eerste thuiswedstrijd van de competitie. Dat betekent ook dat er weer een pupil aan mag sluiten. Fleur Hermens is als eerste aan de beurt! We wensen Fleur alvast veel plezier!

Fleur Hermens

Fleur was een tijdje geleden al aan de beurt en heeft helaas even moeten wachten. Aanstaande zondag is het eindelijk zover, en wel in het kermis-weekend! De 8 jarige speelster van De Zwaluw JO9 is fan van de FC Barcelona vrouwen en kijkt daar de kunst af van Lieke Martens. We hopen dat de voorspelling van Fleur uitkomt en De Zwaluw 1 de drie punten in Oeffelt houdt!

Fleur Hermens
Hoe oud ben je? 8 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO9
Op welke positie speel je? Aanvaller