Even geen Pupil van de Week

Algemeen — Gepubliceerd op 09 september 2020 20:20 door Dominique Pichel

Als jeugdspeler met je voorbeelden het veld op, bij De Zwaluw gebeurt het gewoon. Sinds mensenheugenis al eigenlijk. Althans, tot voor kort dan. Want voor even is er geen ruimte voor de Pupil van de Week bij (competitie)wedstrijden van ons eerste elftal. Een beslissing die door het coronavirus en de beperkingen ervan genoopt is te nemen.

Het bestuur van De Zwaluw heeft namelijk met pijn in het hart besloten tot de winterstop niet met een zogenaamde mascotte bij ons eerste elftal te werken. Voor de veiligheid van het kind en die van de spelers van ons vlaggenschip. En aangezien (bij voetballen) in de huidige tijd afstand houden noodzaak is.

Ga maar na: normaal zit een Pupil van de Week bij de bespreking in de bestuurskamer, dwaalt de jeugdspeler rond in de kleedkamer van het eerste elftal en neemt hij of zij plaats in de dug-out. Met alle maatregelen – zoals twee kleedlokalen per team om anderhalve meter te houden en uit elkaar zitten in en dus ook buiten de dug-out – is dat niet mogelijk. 

Hopelijk is dat na de winterstop, en anders volgend seizoen, weer anders.

« ga terug
Spar Boere Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Atlantic Power Van Alem Fotografie Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art Evelien Kapsalon Annemarie