Eindstanden senioren en topscorerslijst

Senioren — Gepubliceerd op 23 juni 2022 17:35 door Anne Menting

In een bijzonder voetbalseizoen, met terugtrekkende teams en een minder bezette competitie voor ons 2de elftal, is er wel een duidelijke winnaar van ons doelpunten klassement. Zwaluw 6 speler en vleugelflitser Koen Verstelle is topscoorder geworden van het seizoen 2021/2022. Hij houdt Geeke onder de Linden (Zwaluw vrouwen) en Harm Miggiels (Zwaluw 4) onder zich.

Zoals gezegd tellen enkel de doelpunten gemaakt bij het eigen team mee, mits deze zijn doorgegeven. Wanneer men als gastspeler meedeed bij een ander team, wanneer het eigen team ook speelde, zijn de doelpunten wel in het overzicht meegenomen. Er zijn verschillende spelers, die als de doelpunten bij andere teams waar ze als gastspeler optraden meetelden, wanner hun eigen team vrij was, wat hoger zouden zijn geëindigd. Het zou voor de top 3 overigens niet veel hebben uitgemaakt, die zou er ook zo uit hebben gezien.

« ga terug
Autoservice VDB Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Evelien Spar Boere Aben Reclame Cuijk Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.