Easter Open 2018 in Oeffelt

Algemeen, Jeugd — Gepubliceerd op 28 maart 2018 14:30 door Dominique Pichel

Ook in het jubileumjaar is De Zwaluw gastheer van het Easter Open. Op paaszaterdag- en zondag komen diverse Nederlandse én buitenlandse clubs naar sportpark Hogehoek. Om dit internationale jeugdvoetbaltoernooi in Oeffelt tot een succes te maken wordt een beroep gedaan op de inzet van een grote groep vrijwilligers.

Er zijn al veel (familieleden van) leden die zich hebben aangemeld om de handen uit de mouwen te steken. Fantastisch natuurlijk. Maar daarmee zijn we er nog niet, zo laat deze vrijwilligerslijst ook zien. De organisatie zoekt meer hulp. Zo zijn voor zondagochtend (1 april, geen grap) voor zowel de keuken als de kantine mensen nodig. Ben jij of ken jij de geschikte persoon hiervoor? Meld je dan bij Maarten Menting (tel. 06-53257109).

Als je geen tijd om te helpen, kan je toch wel even komen kijken? Dit weekeinde is niet alleen ons eigen blauwwit veelvuldig te zien, ook Schotse, Zweedse, Deense en Engelse teams. Als klap op de vuurpijl zal er bij onze club de ‘grande finale’ van het jongens onder 15-toernooi plaatsvinden zondagmiddag. Daarnaast zijn er de altijd heerlijke hamburgers en sateetjes en is onze gezellige kantine de hele dag geopend.

Het programma en de uitslagen voor de Easter Open vind je hier.

Van Alem Fotografie Security Art Hoofdsponsor Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Atlantic Power Spar Boere Evelien Van Neerven Sport