Dit weekend wel seniorenvoetbal?

Senioren — Gepubliceerd op 15 februari 2020 09:55 door Willem Bardoel

Na twee weekenden waarbij alle seniorenwedstrijden werden afgelast, en opnieuw natte week, is het de vraag hoeveel wedstrijden er doorgang zullen vinden. Ook voor zondag is er veel regen voorspelt. Met wat geluk valt die neerslag wat later op de dag, en kan er daardoor toch gevoetbald worden.

In dat geval zijn er de volgende wedstrijden op zondag 16 februari: Gassel 1 - De Zwaluw 1, De Zwaluw VR1 - SIOL/JVC VR1, Montagnards 2 - De Zwaluw 2, De Zwaluw 3 - Vianen Vooruit 4, SIOL 2 - De Zwaluw 4, De Zwaluw 5 - Fudicia 3. De veteranen van De Zwaluw spelen zaterdagavond in de zaal van sporthal De Meercamp.

Klik hier voor de selecties.

Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Kombi Bouwmaterialen Security Art Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Autoservice VDB Spar Boere Evelien