Dit weekend wel competitievoetbal?

Senioren — Gepubliceerd op 01 februari 2019 17:00 door Willem Bardoel

De Zwaluw 1, 2, 4 en VR1 hebben in het eerste weekend van februari een competitieduel gepland staan. Tot nu toe werden alle wedstrijden afgelast omdat de velden niet bespeelbaar waren. Ook dit weekend zal dat weer de grote vraag zijn.

Indien de wedstrijden doorgang vinden, dan heeft De Zwaluw 1 de kans revanche te nemen tegen Elsendorp 1. Voor de winterstop gingen de Oeffeltenaren in de uitwedstrijd onderuit. Een winst is noodzakelijk om mee te draaien met de top van de competitie.

De Zwaluw 2 speelt tegen Langenboom, dat als laatste op de ranglijst staat. In zeven wedstrijden behaalden de geel-zwarten drie punten. 't Twed doet het, na de promotie van vorig jaar, verrassend goed. Twaalf punten werden vergaard. Wel speelde het twee wedstrijden meer dan SES 2.

't Vierd speelde tot dusver slechts zeven wedstrijden. Voor de nummer laatst zijn in theorie nog veel punten te behalen. Als het eens mee zit, dan kan ploeg van Bert Franssen weer serieus gaan strijden voor lijfsbehoud. Tegen Achtates 5 lijkt De Zwaluw 4 in ieder geval niet kansloos te zijn.

De dames ontwaken uit de winterstop tegen rode lantaarndrager SSS'18 VR2. Dit elftal is nog puntloos. Uit de winterstop komen is altijd lastig, dus ook deze wedstijd mag zeker niet onderschat worden.

Bekijk hier de selecties voor deze wedstrijden.

« ga terug
Kersten Assurantiën Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kombi Bouwmaterialen Autoservice VDB Spar Boere Atlantic Power Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Evelien