DG: De Zwaluw als gespreid bedje

In de media — Gepubliceerd op 31 oktober 2009 11:05 door Dominique Pichel

Teun Jacobs vertrok, John Boeijen kwam. De Cuijkenaar heeft sinds de zomer de eindverantwoordelijkheid bij De Zwaluw. De oefenmeester is blij met zijn klus in Oeffelt, zo laat hij in De Gelderlander weten. "Het is een uitermate goed gestructureerde vereniging."

"Ales is er voortreffelijk geregeld. Bij wedstrijden en trainingen hoef ik nergens naar te kijken. Ballen liggen klaar, spullen worden in orde gemaakt. Ik hoef alleen maar te coachen en training te geven", zegt Boeijen.

"Ik heb een goede leider, de spelers worden prima verzorgd, noem maar op. Dat is een verschil, met alle respect trouwens, met andere clubs. Het is inderdaad een gespreid bedje. Het enige dat ontbreekt zijn de punten. Die komen. Zoals gezegd, het is een proces dat tijd nodig heeft. Dat is de reden dat ik gezegd heb aan het begin van het seizoen: als we er dit jaar in blijven, kunnen we er volgend jaar de vruchten van plukken, want dan groeien we door."

Lees op de site van dagblad De Gelderlander het hele verhaal.

« ga terug
Spar Boere Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Aben Reclame Cuijk Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.