DG: Blauw, wit en het oranjegevoel

In de media — Gepubliceerd op 03 maart 2010 09:55 door Dominique Pichel

De Gelderlander portreerde in aanloop naar de regionale verkiezingen De Zwaluw-voorzitter Willy Hendriks-Van Haren. Naast de vrijwilligersbaan bij de Oeffeltenaren is ze ook politicus. "Wat het leukste is om te doen? Ik doe het allebei met heel veel plezier. Dat meen ik echt."

Hendriks: "De grote overeenkomst tussen beide is dat je als voorzitter van een voetbalclub en als raadslid van een politieke partij in een mannenbolwerk opereert. Ik was bijvoorbeeld ook de eerste vrouwelijke wethouder in Boxmeer en ben de eerste vrouwelijke voorzitter van De Zwaluw."

Lees hier het hele artikel.
Van Neerven Sport Spar Boere Evelien Aben Reclame Cuijk Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB