Deze week is Thijs Megens onze pupil

Pupil van de Week — Gepubliceerd op 22 november 2019 11:20 door Anne Menting

Komende zondag speelt De Zwaluw 1 haar een-na-laatste thuiswedstrijd van 2019. Om 14.30 uur treden de mannen aan tegen Constantia 1, de huidigie nummer 4. Thijs is deze week onze pupil van de week en verwacht een waar doelpuntenfestijn. Veel plezier, Thijs!

De zevenjarige verdediger is fan van Ajax, maar ook van De Zwaluw en speler Martijn Moers. Voetballen doet hij tussen al zijn favoriete voetballers; zijn teamgenoten van De Zwaluw JO8. Thijs verwacht veel doelpunten te gaan zien. Maar liefst 13 doelpunten voor De Zwaluw en 6 voor Constantia. Als het aan Thijs ligt, blijven de drie punten dus in Oeffelt!

Thijs Megens
Hoe oud ben je? 7 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8
Op welke positie speel je? Verdediger
Wat is je favoriete voetbalclub? Ajax & De Zwaluw
Wie is je favoriete voetballer? Alle spelers van JO8
Wie is je favoriet bij De Zwaluw 1? Martijn Moers
Hoeveel wordt De Zwaluw - Constantia 1?  13-6
Spar Boere Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Autoservice VDB Van Alem Fotografie Evelien Atlantic Power Kombi Bouwmaterialen Security Art Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.