De Zwaluw zoekt nieuwe coach: Van Deinsen vliegt uit

Senioren — Gepubliceerd op 11 december 2019 16:00 door Dominique Pichel

De Zwaluw gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Frans van Deinsen heeft de technische commissie van onze vereniging laten weten na dit seizoen te vertrekken in Oeffelt. Hij zet komende zomer een punt achter zijn loopbaan als voetbaltrainer.

Van Deinsen (65) is bezig aan zijn eerste jaar bij onze club. Hij nam halverwege 2019 het stokje over van Dennis Kroes. De Wijchenaar kwam over van Unitas’28 uit Wamel. ,,Ik vind ik het mooi geweest”, reageert Van Deinsen op zijn afscheid. ,,Dat heeft niet zozeer met De Zwaluw te maken. Wel met mijn verleden. Ik sta al 35 jaar op het trainingsveld. Ik kijk uit naar wat meer vrije tijd.”

Tekst gaat door onder de foto

De spelersgroep heeft Van Deinsen dinsdag voor de training op de hoogte gesteld van zijn vertrek. Het bestuur van De Zwaluw was al langer op de hoogte. ,,We hebben goed overleg gehad en gaan ook in goed overleg uit elkaar”, stelt Celine van Bergen van de technische commissie. ,,Het is uiteindelijk een keuze van Frans, daar staan wij vanzelfsprekend achter.”

Kersten Assurantiƫn Spar Boere Van Neerven Sport Atlantic Power Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kombi Bouwmaterialen Van Alem Fotografie Autoservice VDB Security Art Kapsalon Annemarie Evelien