De Zwaluw werkt aan herstart van jeugdtrainingen

Jeugd — Gepubliceerd op 25 april 2020 13:15 door Dominique Pichel

Zoals door minister president Mark Rutte dinsdag aangekondigd, zijn er vanaf woensdag 29 april weer mogelijkheden voor de jeugd om te trainen. Kinderen tot en met 12 jaar (in voetbaltermen: tot en met de Onder 13) kunnen onder de ‘normale’ regels in teamverband trainen. Voor de oudere jeugd (van Onder 15 tot en met Onder 19) geldt de zogenaamde anderhalvemetermaatregel.

Het bestuur van De Zwaluw is blij dat er weer gesport mag worden en stelt alles in het werk om dat zo snel als kan mogelijk te maken. De trainingen zijn echter gebonden aan strikte regels. De technische commissie van De Zwaluw is druk bezig om de trainingen onder deze regels te organiseren.

De club is overleg met de Gemeente Boxmeer en heeft van de KNVB/NOC*NSF een protocol ontvangen met daarin alle richtlijnen en voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Door deze vele richtlijnen en de verschillende organisaties die erbij betrokken zijn, is het op dit moment helaas nog te vroeg om al meer informatie te geven.

Nadere informatie over de trainingen wordt na het weekeinde via de website en diverse WhatsApp-groepen van De Zwaluw gecommuniceerd.

Het bestuur van De Zwaluw rekent op begrip voor de tijd die bij dit voorbereidingsproces nodig is. Laat ook voorop staan dat we bij de club staan te popelen om weer te beginnen en veel zin hebben om onze jeugdspelers na vele weken weer te ontvangen op ons sportpark.

Let op: de noodverordening is nog steeds van kracht. Het sportpark is gesloten. Blijf daarom weg van de velden. Het betreden van het sportpark kan niet alleen jou maar ook De Zwaluw fikse boetes opleveren.

Lees ook: videoboodschap van voorzitter Bas van den Boom

Autoservice VDB Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Security Art Atlantic Power Spar Boere Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Neerven Sport Evelien Kapsalon Annemarie