De Zwaluw VR1 in derde bekerronde

Senioren — Gepubliceerd op 15 december 2017 16:30 door Willem Bardoel

Vlak voor het ingaan van de winterstop speelt De Zwaluw VR1 nog een bekerduel. De dames wisten al de derde ronde van de beker te bereiken, en hopen door DSV VR1 te verslaan te overwinteren in de beker. De wedstrijd wordt dinsdagavond gespeeld in Sint Anthonis.

De Zwaluw 1 treft Gassel in een uitwedstrijd. Op de ranglijst is het verschil slechts drie punten, in het voordeel van Gassel. Bij een overwinning doet het team van Patrick Nabuurs ook na de winterstop in de top mee, al lijkt het moeilijk om koploper Estria 1 te achterhalen.

't Vierd speelde tot dusver slechts zeven wedstrijden. Het staat mede daardoor laag in de klassering. Zondag speelt het bij buurman VIOS'38 3, als het doorgaat natuurlijk. Dat lijkt sowieso sterk de vraag te zijn, gezien het weer van de afgelopen weken. Weet je niet waar afgelastingen te vinden zijn, klik dan hier.

Verder zijn er geen competitie- of bekerwedstrijden. De Zwaluw 2 moet zich nog wel om 11:00 uur melden voor de teamfoto, gevolgd door een eventuele training.

Klik hier voor de selecties.

Atlantic Power Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Spar Boere Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Evelien Hoofdsponsor Security Art