De Zwaluw volgend seizoen niet naar SVEB

Algemeen — Gepubliceerd op 09 juli 2021 14:40 door Dominique Pichel

De Zwaluw kent de tegenstanders voor het nieuwe seizoen. Voetbalbond KNVB heeft vrijdag namelijk de indelingen van de competities voor prestatieve teams gepubliceerd. Omdat er geen promoties en degradaties plaats hebben gevonden in het afgelopen coronaseizoen zijn er weinig verrassingen voor het vlaggenschip.

Zo is De Zwaluw opnieuw ingedeeld in de vierde klasse G. Die competitie is vooral Noord-Limburgs georiënteerd. Met onder meer EWC’46 uit Well, Heijen, Merselo, Montagnards (Nieuw-Bergen) en Stormvogels’28 uit Siebengewald. Constantia, DSV, Toxandria en de Beugense buurman VIOS’38 zijn de enige Brabantse opponenten.

Tekst gaat door onder de foto.

SVEB komt De Zwaluw dit seizoen niet tegen in de competitie. De club uit Broekhuizenvorst is door de KNVB verplaatst naar de vierde klasse E. Door het wegvallen van SVEB, de enige wijziging ten opzichte van vorig jaar, telt de vierde klasse G dertien in plaats van veertien teams. Dat betekent dat De Zwaluw twee vrije speelrondes heeft in het seizoen.

Voor De Zwaluw is de competitiestart in het laatste weekeinde van september. De andere seniorenteams van onze club beginnen dan ook. De indelingen van die competities volgen later deze zomer. 

Indeling vierde klasse G: Achates, Constantia, DSV, De Zwaluw, EWC’46, Heijen, Merselo, Montagnards, SV Oostrum, SV Milsbeek, Stormvogels’28, Toxandria, VIOS’38.

« ga terug
Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Spar Boere Aben Reclame Cuijk