De Zwaluw vindt keeper en laat buitenkans niet liggen

Algemeen — Gepubliceerd op 28 juni 2021 14:30 door Anne Menting

De Zwaluw heeft het keepersprobleem opgelost met jeugdkeeper Thomas Jans (19) van vv Heijen. Thomas ziet de overstap naar De Zwaluw als een stap omhoog. ‘Voor mijn eigen ontwikkeling, vond ik het beter om naar De Zwaluw te gaan’ vertelt Jans. Het feit dat er enkele oud-klasgenoten en vrienden bij De Zwaluw speelt, maakt de overstap makkelijker.

Thomas-Jans

Thomas Jans wordt middels een lidmaatschap bij supportersclub ‘Les Bleus’ verwelkomd bij vv De Zwaluw.

Verder heeft Sam Litjens (28) zich op de laatste dag bij De Zwaluw gemeld. Litjens die in het verleden heeft gespeeld bij vv Sambeek en Volharding is schoonbroer van aanvoerder Harm Thielen. Met Volharding werd hij in 2016 kampioen van de 2e klasse. Volgens trainer Michel van de Venn kan Sam met zijn ervaring zorgen voor de verdere ontwikkeling van de jonge selectie. ‘Sam heeft een geweldige drive. Doordat hij tweebenig is, biedt dit meer mogelijkheden in de voorste linie. Deze buitenkans konden we onmogelijk laten lopen.’ Na jaren selectievoetbal en een aantal langdurige blessures heeft Litjens zin in een nieuwe uitdaging bij vv De Zwaluw.

Sam-Litjens

Sam Litjens in actie tijdens het seizoen waarin Volharding kampioen werd in de tweede klasse.

Kersten Assurantiƫn Autoservice VDB Atlantic Power Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Security Art Spar Boere Kapsalon Annemarie