De Zwaluw treurt om overlijden Wim van Velp

Algemeen — Gepubliceerd op 19 april 2019 16:00 door Anne Menting

Afgelopen week reikte vv De Zwaluw het trieste nieuws dat Wim van Velp is overleden. Wim was jaren medewerker van onze groenploeg, geen klusje was hem te machtig. Helaas ging het bergafwaarts met zijn gezondheid en moest hij een stapje terug doen. Sterk als hij was en met een ontzettende wilskracht, bleef hij toch betrokken voor De Zwaluw. Zo zat hij de afgelopen 5 jaar bij de entree van thuiswedstrijden van De Zwaluw 1. De Zwaluw gaat deze trouwe vrijwilliger node missen. Wim is slechts 72 jaar mogen worden.

Wij wensen Gerrie, Diane & Wim, Stijn, Floortje, Willem, Jacqueline & John, Demi en Joey, Senne, Koen & José en verdere familie heel veel sterkte toe de komende tijd.

rouwkaartwimvanvelp

Spar Boere Evelien Kersten Assurantiƫn Security Art Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Atlantic Power Hoofdsponsor