De Zwaluw thuis tegen HRC'27

Senioren — Gepubliceerd op 01 december 2018 09:55 door Willem Bardoel

Hoewel de achterstand op koploper SCV'58 inmiddels is opgelopen tot acht punten, zitten de ploegen daarachter erg kort op elkaar. Het verschil van De Zwaluw, vijfde op de ranglijst, met nummer twee Elsendorp 1 is slechts twee puntjes. Om de aansluiting daarbij niet te verliezen zal De Zwaluw zondag moeten zegevieren tegen HRC'27.

't Derd draait mee in de top van de competitie. De tweede plek wordt momenteel door hen bezet. Ten opzichte van koploper GVV'57 4 speelden de Blauwwitten een keer vaker gelijk, waardoor de achterstand twee punten bedraagd. De jacht op de koploper wordt vervolgd tegen Estria 5, in eigen huis om 10:00 uur in de morgen.

De mannen van Bert Fransen draaien een zeer moeizaam seizoen. Dat uit zich vooral in weinig punten (één punt) en gemaakte doelpunten (acht doelpunten). Het enige puntje werd knap behaald tegen Heijen 3, dat de derde staat. Zou dit zondag ook kunnen lukken tegen DSV 6? Of misschien zelfs een keer driepunter?

In Wanroij treft De Zwaluw 5 zondag Constantia 4. De geel-groenen incasseren veel doelpunten. Al 41 goals tegen, in negen wedstrijden. Ondanks dat sprokelden ze toch nog vier punten. 't Vijfd doet het beter. Op de ranglijst staan de mannen van Jan van Gelder in de middenmoot.

Vorige week sloten de dames van De Zwaluw een moeilijke periode van drie nederlagen af met 4-1 zege op SIOL VR1. Daardoor kan VR1 weer naar boven kijken. De wedstrijd van zondag tegen DSV VR1, dat een plekje lager staat, is daarom een belangrijke wedstrijd.

De veteranen gaan vanaf dit weekend de zaal in. De Zwaluw 2 is vrij.

Bekijk hier de selecties.

Atlantic Power Security Art Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Evelien Kapsalon Annemarie Spar Boere