De Zwaluw thuis tegen Gassel

Senioren — Gepubliceerd op 26 oktober 2019 18:25 door Willem Bardoel

Na een succesvol begin van de competitie, wachten nu twee oud-bekenden van De Zwaluw. Volgende week wordt gespeeld tegen Toxandria. Zondag neemt het het op tegen die andere oranjehemden, Gassel 1. Lukt het de formatie van Frans van Deinsen ook om deze wedstrijd met drie punten te beëindigen?

Daarnaast zijn er nóg drie thuiswedstrijden: De Zwaluw 3 - Juliana Mill 4, De Zwaluw 5 - DSV 7 en De Zwaluw VR1 - Vianen Vooruit VR1.

De uitwedstrijden van dit weekend zijn: DSV 2 - De Zwaluw 2, DWSH'18 4 - De Zwaluw 4, en op zaterdag SIOL veteranen - De Zwaluw veteranen.

Bekijk hier de selecties.

Security Art Van Alem Fotografie Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Kombi Bouwmaterialen Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Spar Boere Evelien Autoservice VDB