De Zwaluw tegen titelkandidaat SCMH

Senioren — Gepubliceerd op 24 januari 2020 16:35 door Willem Bardoel

't Urst kwam vorige week zeer behoorlijk uit startblokken door op de valreep een welverdiend punten te grijpen tegen DSV 1. In de tweede wedstrijd na de winterstop, dat op opnieuw een thuiswedstrijd is, treft De Zwaluw 1 het onbekende SCMH uit Veghel. Deze ploeg staat derde op de ranglijst, dus zaleen grote uitdaging vormen voor ons eerste elftal.

Ook De Zwaluw 2 kende een sterke competitiehervatting. Belangrijke drie punten werden behaald tegen het hoger geklasseerde Elsendorp 2. Dit weekend gaat 't Twed naar het Limburgse Arcen. In een wedstrijd tegen hekkensluiter DEV-Arcen 2 kan de start van 2020 mogelijk nog mooier worden De Zwaluw 2.

't Derd heeft een knappe reeks lopen van vijf achtereenvolgende overwinning. Daarbij scoorde het er aardig op los. Daardoor draait De Zwaluw 3 boven in de 6e klasse mee. Misschien zit er nog wel meer in. Drie punten in Rijkevoort tegen Toxandria 4 zijn dan wel vereist.

Voor De Zwaluw 4 wacht er een grote uitdaging. Koploper HRC'27 2 komt namelijk naar Oeffelt. Het elftal van Bert Fransen staat een-na-laatste. Toch won het de laatste twee duels. Dit was vóór de winterstop, maar moet de spelers van 't vierd toch wat vertrouwen hebben gegeven. Zondag is er weinig te verliezen, maar wel heel veel te winnen.

De Zwaluw 5 treft Olympia'18 7 in een gemeentelijke derby. In de stand staan de twee teams op gelijke hoogte. Een interessante wedstrijd dus!

De vrouwen zijn deze week nog vrij, en de veteranen voetballen in de zaal.

Bekijk hier de selecties.

Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Autoservice VDB Evelien Kombi Bouwmaterialen Security Art Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Atlantic Power