De Zwaluw tegen Constantia

Senioren — Gepubliceerd op 22 november 2019 18:50 door Willem Bardoel

Na een week waar voor De Zwaluw 1 een inhaalprogramma gepland stond, mag het vlaggenschip van de club weer aan de bak. Het doet dat tegen een van de titelkandidaten in deze vierde klasse, Constantia. Tegen gelijkwaardige tegenstanders wist De Zwaluw zich knap te weren, maar verloor het toch. Worden er zondag wel punten gepakt?

Het eerste vrouwenelftal van fusieclub Estria/GVV'57/SCV'58 staat met een wedstrijd minder gespeeld, één punt boven de Oeffeltse dames. Onder de leiding van Roy Gieben kan De Zwaluw VR1 dus stuivertje wisselen met de tegenstander.

De Zwaluw 2 treft ook een kampioenskandidaat. De ervaren ploeg van Vitesse'08 2 won de laatste drie wedstrijden. Vorig jaar wisten 't Twed en de Gennepenaren beiden eenmaal te winnen. De aftrap is vroeg, namelijk om 09:45 uur.

't Vierd verloor vorige week met dubbele cijfers tegen SIOL: 0-10. Het nieuwe elftal van Bert Fransen met jonge spelers heeft moeite met het niveau. De eerste wedstrijden van het seizoen geven aan dat er wel wat meer in zit. Die werden nipt verloren. Zondag mag het team het weer gaan proberen tegen Gassel 3.

De Zwaluw 5 is voorlopig afgehaakt in de titelstrijd van zesde klasse - 28. Vorige week ging het onderuit tegen een concurrent. Dit weekend wacht de koploper. Een overwinning van de Oeffeltenaren blaast de titeldroom weer nieuw leven in. Een verlies tegen SV Venray 13 brengt dat volledig uit beeld.

De veteranen gaan voor het eerst dit seizoen de zaal in, terwijl De Zwaluw 3 een weekend vrij is.

Klik hier voor de selecties.

Autoservice VDB Atlantic Power Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Spar Boere Van Alem Fotografie Security Art Evelien Kapsalon Annemarie