De Zwaluw staat er goed voor in tweede periode

Senioren — Gepubliceerd op 18 februari 2019 15:35 door Dominique Pichel

De Zwaluw heeft de competitie goed hervat. De Oeffeltenaren waren zondag op eigen veld met minieme cijfers te sterk voor Astrantia uit Middelaar: 1-0. Willem van Haren maakte al voor rust de enige treffer van de wedstrijd uit een vrije trap, bij de thuisploeg kreeg Jarno Kosman na twee keer geel rood.

Met de zege deed De Zwaluw goede zaken in de strijd om de tweede periodetitel in de vijfde klasse F. De ploeg van trainer Dennis Kroes heeft in die rangschikking de minste verliespunten. Door alle afgelastingen de afgelopen maanden is de stand alleen harstikke scheef.

De Zwaluw speelde pas drie duels in de tweede periode en haalde daarin zeven punten. Met de wedstrijd van zondag tegen SVS begint al de derde periode. Tussendoor zal De Zwaluw zes duels moeten inhalen in de tweede periode: DWSH’18-uit (10 maart), GVV’57-uit (31 maart), Elsendorp-thuis (11 april), SCV’58-uit (20 april), Merselo-thuis (28 april) en Holthees-uit (5 mei).

Zo is er nog veel te winnen voor De Zwaluw, de nummer vier van de ranglijst. Want naast de tweede én derdeperiodetitel is de strijd om het kampioenschap nog open. Het gat met koploper SCV’58 is slechts drie verliespunten. De Zwaluw stuit in de resterende vijftien wedstrijd nog tweemaal op die ploeg.

Van Alem Fotografie Atlantic Power Van Neerven Sport Spar Boere Evelien Kapsalon Annemarie Hoofdsponsor Security Art Kersten Assurantiƫn