De Zwaluw ruilt shirtje met de KNVB

Algemeen — Gepubliceerd op 18 november 2019 19:30 door Willem Bardoel

Dit jaar is het precies 130 jaar geleden dat het georganiseerde amateurvoetbal is ontstaan. Een gegeven dat de KNVB niet zo maar aan zich voorbij wil laten gaan. Ons land telt bijna 3000 verenigingen, met elk haar bijzondere tenue en unieke clubkleuren. Om dit jubileum te vieren, brengt de KNVB een ode aan het amateurshirt.

Samen met Nike heeft de KNVB een uniek voetbalshirt ontwikkeld, waarvan elke club in Nederland een exemplaar krijgt. Zo ook De Zwaluw, onder de voorwaarde dat de KNVB ook een shirtje van de betreffende vereniging ontvangt. 

Namens de KNVB heeft ambassadeur Roel Bonants het shirt aangeboden en geruild met secretaris Tim Hendriks. Daar vv De Zwaluw zich in de luxe positie bevindt twee hoofdsponsors te hebben, heeft De Zwaluw twee shirts aan kunnen bieden aan de KNVB. Zowel Autoservice VDB als Bouwbedrijf Kerstens Oeffelt zullen nu opgenomen worden in de KNVB Campus in Zeist. 

Het unieke KNVB shirt gaat een mooi plekje krijgen in de kantine.

« ga terug
Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power Autoservice VDB Evelien Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Kapsalon Annemarie Security Art