De Zwaluw organiseert bockbieravond!

Algemeen, Senioren — Gepubliceerd op 29 oktober 2018 16:45 door Anne Menting

Aan het weer is het niet te merken, maar de tijd voor bockbier is weer aangebroken. Om de doorsnee donderdag een herfstachtige twist te geven organiseert De Zwaluw op 1 november een bockbieravond. Naast ons standaard biertje van Bavaria kun je deze avond de herfst proeven met maar liefst drie soorten bockbier van de tap!

Voor het kleine bedrag van €6,60 kun je een stempelkaart bemachtigen. Hiermee kun je genieten van het bockbier van Steenbrugge, La Trappe en Bavaria.

Bockbier avond Zwaluw

Steenbrugge abdij Bock is het enigste biertje dat niet van Nederlandse herkomst is, maar zeker niet minder lekker. Gebrouwen door onze zuiderburen met het traditioneel Brugse kruidenmengsel 'gruut', wat zorgt voor een heerlijk subtiele smaak.

Wat deze avond nog beter maakt is het enige trappistenbockbier ter wereld, La Trappe Bockbier. Gebrouwen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, heeft dit bier een verrassende lichtzoete smaak. 

Tot slot het 'bokbier' van Bavaria. Een licht-bitter bockbier met een typische karamelsmaak waar je simpelweg van kunt genieten. Tot donderdag 1 november!

« ga terug
Evelien Spar Boere Security Art Kombi Bouwmaterialen Autoservice VDB Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Atlantic Power Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn