De Zwaluw op weg naar een hoge klassering

Senioren — Gepubliceerd op 16 februari 2019 13:40 door Anne Menting

Wie op de ranglijst kijkt zal zien dat De Zwaluw 1 op een zevende plaats staat. Maar met drie wedstrijden minder gespeeld dan de huidige koploper én een puntenverschil van zeven lijkt een hoge klassering zeker haalbaar. Daarvoor moet er wel gewonnen worden tegen Astrantia 1. In het voorjaar eindigde het duel in een gelijkspel: 2-2.

De Zwaluw 2 speelt zondag ook op ons eigen sportpark. Om 11:00 uur wordt er afgetrapt tegen v.v. Heijen 2. Vorig weekeinde verloor ons tweede team met 4-1 tegen Vitesse’08 3. Ook deze week zal het geen gemakkelijke wedstrijd worden tegen de nummer drie van 4e klasse. In het najaar eindigde ook deze wedstrijd in een gelijkspel.

Een uur eerder mag De Zwaluw 3 aantreden tegen Gassel 4. Toen de ploegen dit seizoen in Gassel voor het eerst tegenover elkaar stonden werd het 3-3. De Zwaluw 3 zal nu aan het langste eind moeten trekken, wil het de eerste plek in de competitie behouden.

De Zwaluw 4 vertrekt deze zondag naar Sambeek om het op te nemen tegen hun derde elftal. Om 11.30 uur zal er weer gestreden worden voor de eerste winst van het seizoen.

De Zwaluw 5 speelt dit weekeinde een derby in Beugen tegen VIOS’28 3, tevens koploper. De thuiswedstrijd werd nipt verloren. De ploeg hoopt dat de doelpunten net zo gemakkelijk zullen vallen als de laatste wedstrijd voor de winterstop. Toen scoorde de ploeg maar liefst zeven keer!

De Zwaluwdames vertrekken zondag naar Escharen om het op te nemen tegen ST Estria/GVV’57/SCV/58 VR1. Voor De Zwaluw VR1 wordt het haar eerste wedstrijd na de winterstop, waar het team uit Escharen vorige week haar eerste wedstrijd van 2019 verloor. In Oeffelt was het De Zwaluw dat aan het langste eind trok door met 3-0 te winnen.

De Veteranen zijn klaar in de zaal en gaan zaterdag op bezoek in Heijen.

Bekijk hier de selecties.

Kersten Assurantiƫn Spar Boere Security Art Atlantic Power Van Alem Fotografie Evelien Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Hoofdsponsor