De Zwaluw op bezoek bij hekkensluiter

Senioren — Gepubliceerd op 31 januari 2020 16:20 door Willem Bardoel

Vorig jaar werd SCV'58 kampioen van de vijfde klasse. Daarmee eindigde het ruim boven De Zwaluw. Toch zijn de rollen in de vierde klasse nu omgedraaid. SCV'58 heeft grote moeite op een niveau hoger, terwijl De Zwaluw regelmatig zijn puntjes pakt. De eerste wedstrijd van het seizoen troffen de twee elkaar in Oeffelt. Toen was De Zwaluw veel sterker en won het zeer eenvoudig. Dit weekend staan de teams voor de tweede keer tegenover elkaar.

De andere wedstrijden van dit weekend zijn: De Zwaluw VR1 - DSV VR1, Heijen 2 - De Zwaluw 2, De Zwaluw 3 - HBV 3, Vianen Vooruit 3 - De Zwaluw 4 en De Zwaluw 5 - Sambeek 5. De veteranen spelen in de zaal een onderlinge partij.

Bekijk hier de selecties. Eventuele afgelastingen zijn hier te vinden.

Atlantic Power Spar Boere Autoservice VDB Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn Evelien Kombi Bouwmaterialen Security Art