De Zwaluw op bezoek bij GVV '57 1 in Grave

Senioren — Gepubliceerd op 07 december 2018 12:40 door Anne Menting

Waar De Zwaluw vorige week 3 punten pakte tegen HRC'27 1, was GVV '57 1 een weekend rust gegund. Met nog twee speelronden te gaan voor de winterstop staat de ploeg uit Grave op de vierde plaats. Ons De Zwaluw staat tweede. Het moet wel gezegd worden dat De Zwaluw door de rustdag van GVV '57 een wedstrijd meer gespeeld heeft en het gat naar de nummer vier maar twee punten is. Dit maakt deze wedstrijd van groot belang. Wil De Zwaluw met een hoge klassering de winterstop ingaan dan moeten er zondag drie punten worden gepakt. 

Elsendorp-uit

De Zwaluw 2 is dit weekend ook niet op ons sportpark te bewonderen. Zij gaan op bezoek bij de hekkensluiter van de 4e klasse - 09, SES 2, in Langenboom. Naast de selectie die we gewend zijn, zullen er twee spelers van de JO19 als versterking meegenomen worden. 

De Zwaluw 3 wist de afgelopen vier wedstrijden te winnen en zal deze reeks door proberen te zetten in Schaijk tegen DAW 9. Het belooft een topper uit de 6e klasse - 29 te worden tussen de nummers twee (De Zwaluw 3) en vier. 

Het team dat wel thuis speelt, De Zwaluw 4, hoopt dit weekend op de eerste overwinning van het seizoen tegen Toxandria 4. Op dit moment staat De Zwaluw 4 strak onderaan en wist het dit seizoen maar een punt te bemachtigen. Wie weet zit er dit weekend meer in tegen de nummer 10.

De Zwaluw 5 zal met meer goede moed aan deze speelronde beginnen tegen Olympia '18 8. Na een flinke overwinning vorige week tegen Constantia 4 (1-7!), speelt ons vijfde elftal thuis tegen de nummer twaalf. 

Vorige week zaten de dames van De Zwaluw VR1 teleurgesteld in de kantine toen de wedstrijd tegen DSV VR1 op het allerlaatste moment werd afgelast. Deze week spelen onze dames thuis tegen SSS'18 VR2. De bezoekers uit Overloon wisten dit seizoen nog geen punt te pakken. De Zwaluw VR1 zal het ze ook dit weekend niet gemakkelijk maken. 

De veteranen gaan net als vorige week de zaal in.  

Bekijk hier de selecties.

« ga terug
Van Alem Fotografie Autoservice VDB Security Art Atlantic Power Kombi Bouwmaterialen Evelien Kersten Assurantiƫn Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie