De Zwaluw ontvangt SCV'58

Senioren — Gepubliceerd op 16 februari 2018 16:55 door Willem Bardoel

Na een week carnavallen is er dit weekend weer een competitieprogramma voor de senioren. De Zwaluw 1, dat de laatste twee wedstrijden verloor, snakt naar punten. Zondag speelt het thuis tegen SCV'58 1. De Velpse ploeg heeft drie punten minder dan de selectie van Patrick Nabuurs.

De Zwaluw 2 kwam sterk uit de winterstop. De wedstrijd tegen Vianen Vooruit 3 werd eenvoudig gewonnen met 5-0. Zondag gaat 't twed naar Beers om daar aan te treden tegen HBV 2. De geelwitten hebben de helft van de punten van De Zwaluw 2, maar mag niet onderschat worden. HBV 2 wist namelijk als enige in de competitie het hooggeklasseerde Estria 3 te verslaan.

SV Milsbeek 2 - De Zwaluw 3 is een duel in de middenmoot van de vijfde klasse. De twee teams hebben hetzelfde puntenaantal en zelfs ook hetzelfde doelsaldo. Het lijkst dus een spannend duel te gaan worden.

't Vierd kent tot nu toe een seizoen met weinig successen. Daardoor zijn de mannen van Bert Franssen op de een-na-laatste plek terug te vinden. Toch is er wel hoop. Teams die net boven De Zwaluw 4 staan, hebben slechts enkele punten voorsprong. Volharding 4, de tegenstander van dit weekend, staat bijvoorbeeld vier plaatsen hoger en heeft slechts vier punten meer. Er is dus nog veel mogelijk.

Hoewel er nog dertien van de twintig wedstrijden te spelen zijn voor De Zwaluw VR1, lijken de Blauwwitten dames op weg naar de titel. Alle wedstrijden tot nu toe werden, meestal overtuigend, gewonnen. Zondag spelen de dames tegen SSS'18 VR3. Dit mag geen probleem voor De Zwaluw VR1.

De Zwaluw 5 is nog een weekje vrij. De wedstrijd van de "Vets" is afgelast.

Klik hier voor de selecties.

Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Hoofdsponsor Atlantic Power Evelien Spar Boere Security Art Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie