De Zwaluw ontmoet SES op Sportpark Hogehoek

Algemeen — Gepubliceerd op 07 februari 2020 19:15 door Willem Bardoel

De eerste ontmoeting van De Zwaluw 1 tegen SES 1 eindigde in een daverende verrassing. In de uitwedstrijd werd het, enigzins geflatteerd, in een 1-5 zege. Halverwege de competitie staan de twee clubs slechts een punt van elkaar af. Een interessante ontmoeting dus op Sportpark Hogehoek.

De Zwaluwdames moeten zondag vroeg uit de veren. Om tien uur wordt er al afgetrapt in Wilbertoord tegen DWSH'18 VR1. Beiden teams speelden al meer dan twee maanden geen competitiewedstrijd meer. Kijken dus hoe ze uit de winterslaap komen.

De Zwaluw 2 heeft de vorm goed te pakken na de winterstop. Beide wedstrijden werden omgezet in winst. Een wedstrijd daarvan was tegen DEV Arcen, en werd met 0-5 gewonnen. Komend weekend staat dezelfde wedstrijd weer op het programma.

Door een prachtige reeks van overwinningen is 't derd opgeklommen naar de tweede plaats in de competitie. Toch is de koploper, SIOL 3, nog wel uit het zicht. Zij wonnen nog alle duels, daar waar De Zwaluw 3 tweemaal onderuitging. Deze week spelen de mannen van Pim van Lanen de derby tegen Vitesse'08 5.

De Zwaluw 5 kan zondag voor stunt gaan zorgen, als het op bezoek gaat bij HBV 4. 't Vijfd staat zelf op de zesde plek, maar heeft toch maar vier verliespunten meer dan de lijstaanvoerder. Daarom lijken de Oeffeltenaren toch zeker niet kansloos te zijn.

De Zwaluw 4 is vrij, en de veteranen gaan de zaal in.

Bekijk hier de selecties voor de bovenstaande wedstrijden.

Security Art Spar Boere Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power Evelien Van Alem Fotografie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.