De Zwaluw onderuit tegen DIOSA

Senioren — Gepubliceerd op 10 januari 2018 15:45 door Dominique Pichel

De Zwaluw heeft dinsdagavond zijn eerste duel van 2018 verloren. De Oeffeltenaren gingen met 3-1 onderuit tegen vierdeklasser DIOSA. De oefenwedstrijd op het hybride gras op sportpark De Wissen in Balgoij was al na een kwartier beslist. Toen leidde de thuisploeg al met 3-0.

De formatie van trainer Patrick Nabuurs herstelde zich na die zwakke openingsfase knap. De Zwaluw ondernam meerdere pogingen, maar kwam niet verder dan een doelpunt. Sam Raap bekroonde nog voor rust de Oeffeltse dadendrang. De verdediger was het eindstation van een snelle counter.

De Zwaluw speelt in voorbereiding op de tweede seizoenshelft nog twee vriendschappelijke wedstrijden. De blauwwitten spelen zondag in Katwijk tegen vierdeklasser SIOL, een week later staat het duel bij vijfdeklasser DVSG in Groesbeek gepland. Beide wedstrijden beginnen om 12.00 uur.

Kapsalon Annemarie Security Art Evelien Van Neerven Sport Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Spar Boere