De Zwaluw oefent tegen DIOSA, SIOL en DVSG

Senioren — Gepubliceerd op 06 december 2017 10:05 door Dominique Pichel

Het eerste elftal van De Zwaluw staat voor een korte winterstop. Tussen de laatste competitiewedstrijd van 2017 (bij Gassel van 17 december) en het eerste duel in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft (op 7 januari 2018 bij DIOSA) zitten slechts drie weken. In die tussenliggende periode is er slechts een week rust. Op 21 december is er een zogenaamde snerttraining, op 2 januari de eerste sessie van het nieuwe jaar. 

Naast de vriendschappelijke wedstrijd tegen vierdeklasser DIOSA in Balgoij oefent De Zwaluw 1 tegen vierdeklasser SIOL in Katwijk (14 januari) en vijfdeklasser DVSG in Groesbeek (21 januari). De ploeg van scheidend trainer Patrick Nabuurs hervat de competitie op zondag 28 januari met een thuiswedstrijd tegen Odiliapeel. 

Het eerste oefenduel van De Zwaluw 2 laat langer op zich wachten. Een week voor de competitiewedstrijd speelt dit team tegen het tweede van SIOL op het Cuijkse kunstgras van de Katwijkse club.

Bekijk het winterstopprogramma van de selectie hier.

« ga terug
Van Neerven Sport Spar Boere Hoofdsponsor Kapsalon Annemarie Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Security Art Van Alem Fotografie Evelien