De Zwaluw krijgt nieuwe shirts

Algemeen — Gepubliceerd op 26 september 2018 12:05 door Dominique Pichel

De Zwaluw heeft zondagmiddag voor aanvang van het eerste competitieduel van het seizoen zijn nieuwe shirts gepresenteerd. Aan Bouwbedrijf Kerstens en Autoservice VDB, de nieuwe sponsoren op de voorkant van het tricot, werden bij de Kick-Off in de VIP-tent de eerste shirts overhandigd. 

Bouwbedrijf Kerstens en Autoservice VDB volgen Kombi Bouwmaterialen/de Cup BV op, die acht jaar als hoofdsponsoren van onze voetbalclub fungeerden. Naast de shirts zijn hun logo’s ook op de tassen van alle selectiespelers (het eerste en tweede elftal) te vinden. Die teams lopen er sowieso goed bij, met allemaal dezelfde polo’s, inloopshirts en trainingsvesten.

Het shirt van De Zwaluw toont gelijkenissen met dat van vorig seizoen, toen een jubileumtenue werd gedragen. Het materiaal van het shirt is hetzelfde, inclusief opdruk van de rugnummers en het jubileumlogo, dat De Zwaluw de komende tijd zal blijven voeren. Een van de verschillen zijn de broeken, die zijn dit seizoen niet zwart maar blauw. Nieuw zijn de rug- en mouwsponsoren: respectievelijk Sport 2000 Van Neerven (Boxmeer) en Aben Reclame Cuijk.

Foto's: Frans Reijs en Dominique Pichel.

Foto's toegevoegd op 26 september 2018 11:51

« ga terug
Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art Autoservice VDB Kapsalon Annemarie Spar Boere Atlantic Power