De Zwaluw krijgt het druk in de voorbereiding

Senioren — Gepubliceerd op 27 juli 2020 15:45 door Dominique Pichel

De selectiespelers van De Zwaluw kunnen aan de bak in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met liefst vijf oefenwedstrijden en drie bekerduels zit het programma in aanloop naar een nieuw jaar in de vierde klasse propvol. De eerste wedstrijd in de oefencampagne is op zondag 16 augustus bij Montagnards in Nieuw-Bergen.

Een week eerder staat de eerste trainer onder Michel van der Venn gepland. Op de vrijdagen 14 en 21 augustus volgen er extra oefensessies. Voordat de beker begint, treft De Zwaluw ook nog DVSG in Groesbeek (donderdag 20 augustus) en Heumen (donderdag 27 augustus).

Bij derdeklasser Blerick start voor De Zwaluw de poulefase van de districtsbeker. Dat duel is op zondag 30 augustus. De zondagen erna volgen de andere groepswedstrijden, tegen vijfdeklassers Elsendorp (6 september, thuis) en RKDSO (13 september, uit). Op donderdag 3 september en dinsdag 15 september wordt er nog geoefend, respectievelijk tegen Achates en Astrantia.

De competitie start op zondag 20 september. De tegenstander is nog niet bekend.

Kersten Assurantiƫn Evelien Kapsalon Annemarie Atlantic Power Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Spar Boere Autoservice VDB Kombi Bouwmaterialen