De Zwaluw JO11-1 geeft titel weg

Jeugd — Gepubliceerd op 22 mei 2019 11:30 door Dominique Pichel

De Zwaluw JO11-1 speelde zaterdagochtend in Mill een ware thriller om de titel in de derde klasse 102. Een thriller die goed begon, maar slecht eindigde. Na een 3-0 voorsprong bij rust ging ons pupillenteam met 4-3 onderuit bij Juliana JO11-2. Clubfotograaf Frans Reijs was erbij.

Onze JO11-1 was halverwege de wedstrijd nog virtueel kampioen. De Zwaluw had voor het duel namelijk twee punten voorsprong op de concurrent uit Mill. Na het duel, waar tientallen supporters op afkwamen, zijn de rollen omgedraaid: De Zwaluw is met nog één wedstrijd te gaan afhankelijk van Juliana.

Foto's toegevoegd op 22 mei 2019 11:38

Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Spar Boere Kapsalon Annemarie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art Autoservice VDB Atlantic Power Evelien Van Alem Fotografie Van Neerven Sport