De Zwaluw in Limburgse vierde klasse

Algemeen — Gepubliceerd op 10 juli 2020 17:00 door Dominique Pichel

De Zwaluw trekt komend seizoen veelvuldig Limburg in. Voor liefst negen van de dertien uitwedstrijden in de competitie moet ons eerste elftal de provinciegrens over. Het afgelopen afgebroken (corona)seizoen stak De Zwaluw de Maas slechts eenmaal over: voor het duel bij Milsbeek eind september.

Naast Milsbeek wacht voor De Zwaluw in de vierde klasse G een weerzien met 'rivaal' Heijen en het Ottersumse Achates, de oude club van onze nieuwe hoofdtrainer Michel van de Venn. EWC'46 (Well), Merselo, Montagnards (Nieuw-Bergen), Oostrum, SVEB (Broekhuizenvorst) en Stormvogels'28 (Siebengewald) zijn de andere Limburgse clubs in 4G.

Na de zomer staat net als de afgelopen jaren ook weer de derby tegen VIOS'38 op het programma. De Beugense buurclub is een van de vijf clubs die meeverhuist van de Brabantse vierde klasse naar de Limburgse. Naast VIOS én Milsbeek zijn dat het Wanroijse Constantia, DSV uit Sint Anthonis en Toxandria (Rijkevoort).

De competitie-indelingen van de overige teams van De Zwaluw (allemaal actief in de B-categorie) worden pas later gepubliceerd door de KNVB.

Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Security Art Atlantic Power Autoservice VDB Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Kombi Bouwmaterialen Spar Boere