De Zwaluw in achtervolging

Senioren — Gepubliceerd op 04 april 2019 10:30 door Dominique Pichel

De Zwaluw kan zich geen misstap meer veroorloven in de titelstrijd van de vijfde klasse F. Door het gelijkspel zondag bij GVV’57 (1-1, doelpunt Stan Geurts) moeten de Oeffeltenaren in ieder geval donderdagavond de inhaalwedstrijd bij DWSH’18 winnen om in de race te blijven.

De formatie van trainer Dennis Kroes verspeelde de afgelopen wedstrijd in Grave onnodig de punten. De Zwaluw was het grote deel van de wedstrijd de betere ploeg, maar maakte de kansen niet af. Op die van Stan Geurts na dan, de gelijkmaker voor rust. 

Zodoende heeft De Zwaluw het kampioenschap niet meer in eigen hand. De blauwbroeken staan derde (31 punten uit 15 wedstrijden), met meer verliespunten dan koploper SCV’58 (15 duels, 35 punten) en nummer drie VIOS (14  duels, 31 punten). Tegen beide concurrenten speelt De Zwaluw overigens dit seizoen nog. 

Met de wedstrijd bij fusieclub DWSH in Sint Hubert begint een ultradrukke maand. De Zwaluw wacht in april zeven (!) competitiewedstrijden, met niet alleen maar duels op zondagmiddag. Zo speelt de ploeg ook volgende week donderdag (Elsendorp-thuis), op Paaszaterdag (SCV’58-uit) en tweede paasdag (HRC’27-uit). Ook voor die serie is een goed begin noodzakelijk.

Bekijk hier de wedstrijdselectie.

« ga terug
Kapsalon Annemarie Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Autoservice VDB Security Art Evelien Spar Boere Van Neerven Sport