De Zwaluw en trainer Van de Venn gaan samen verder

Algemeen — Gepubliceerd op 02 december 2021 21:55 door Dominique Pichel

De Zwaluw is verheugd om te melden dat Michel van de Venn ook volgend seizoen trainer is van de selectie. De Oeffeltse voetbalclub en de Cuijkse trainer hebben een nieuwe overeenkomst getekend. Het contract loopt nu tot de zomer van 2023.

De Zwaluw en Van de Venn gaan zodoende voor een derde jaar. ,,Daar zijn wij zeer content mee", reageert Merijn Elbers, lid van de technische commissie van De Zwaluw. ,,De prettige samenwerking en de kwaliteiten die Michel als trainer heeft, vinden wij een reden om zeker nog een seizoen met Michel door te gaan."

Van de Venn (49) heeft bij binnenkomst in de zomer van 2020 de taak meegekregen om jeugd in te passen. De club is tevreden hoe de oud-coach van Achates en HRC'27 het proces stuurt.

Evelien Aben Reclame Cuijk Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Spar Boere Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.