De Zwaluw eert Hans en de vrouwenploeg

Algemeen, Senioren — Gepubliceerd op 26 september 2018 11:15 door Dominique Pichel

Het bestuur van De Zwaluw heeft in de rust van het competitiewedstrijd tegen Holthees-Smakt (4-0) van zondag zowel Hans Geurts als de vrouwenploeg in het zonnetje gezet. In de drukke kantine van sportpark Hogehoek volgde onder meer een woordje van de (jeugd)voorzitter en een hartstochtelijk applaus.

Hans werd bedankt voor bewezen diensten. De Oeffeltenaar, de afgelopen jaar gestopt met allerlei vrijwilligerstaken binnen de vereniging, ontving uit handen van Janneke Fransen een ingelijst jubileumshirt van De Zwaluw. Bovendien werd hij benoemd tot lid van verdienste van De Zwaluw.

De voetbalsters van De Zwaluw werden beloond met een medaille van de KNVB. Ze kroonden zich eind vorig seizoen, bij het jubileum van onze club, tot kampioen van de zesde klasse 606. Bij die feestelijke gebeurtenis waren de prijzen nog niet binnen. Vandaar dat de medailles zondag alsnog werden uitgereikt. Niet door een afgevaardigde van de KNVB overigens, maar door voorzitter Peter Coenen.

Foto's: Frans Reijs.

Foto's toegevoegd op 26 september 2018 11:22

Kersten Assurantiƫn Evelien Hoofdsponsor Kapsalon Annemarie Spar Boere Atlantic Power Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Security Art