De Zwaluw bestaat 90 jaar

Algemeen — Gepubliceerd op 12 februari 2008 00:00 door Dominique Pichel

Onze club bestaat dit jaar 90 jaar. Daar gaan wij een groot feest van maken. Deze keer niet met een receptie in een of andere grote tent, maar met iets heel anders. Wij willen deze gelegenheid aangrijpen om onze accommodatie een facelift te geven.

Iedereen weet en ziet hoe gebrekkig o.a. de tractor, grasmachine en andere materialen en gereedschappen opgeborgen kunnen worden. De aanwezige containers geven het geheel een onverzorgd beeld en zijn niet bestand tegen vandalisme. Daarnaast is er behoefte aan een eenvoudige werkplaats voor onze vrijwilligers.

De behoefte aan een goede berging willen wij combineren met de oprichting van een tribune. De berging vormt dan de basis voor de tribune. Dit betekent een opwaardering van ons sportpark die nieuwe evenementen mogelijk maakt. Zo zijn wij benaderd voor een groot KNVB toernooi van nationale allure met de nodig hoogwaardigheidsbekleders etc. Het zet Oeffelt en V.V. De Zwaluw in de picture.

Voor dit plan is veel geld nodig en op de ledenvergadering is afgesproken dat de tribune niets mag kosten. De gelden die daar voor nodig zijn willen wij gaan inzamelen via een grote Oeffeltse goederen- en dienstenveiling. Dit mobiliseert de hele Oeffeltste samenleving rond onze club en vindt zijn hoogtepunt in de Kleppenburg op de avond van 7 juni 2008.

Inmiddels is er een heel team geformeerd om dit te organiseren. De directe organisatie is in handen van Willy Hendriks, voorzitter, Henk Fransen, secretaris, Gérard Kusters, P.R., Arno van Haren, programmering en veilingmeester. Zij hebben een club dorpsgenoten bereid gevonden de kar te trekken met het inzamelen van goederen en diensten. Dit zijn Wout v.d. Born, Peter Coenen (veilingmeester), Frank Coenen, Rini Coenen, Jan van Gelder, Gerard Keyzers, Robert Kersten, Wim Lamers, Frans Maassen, Twan Poels. Met deze betrokken Oeffeltenaren gaan wij een keur van goederen en diensten verzamelen, die feestelijk geveild gaan worden.

Iedereen kan zelf ook diensten aanbieden, zoals babysitten, auto wassen, oberen etc. Heb je nog leuke en ludieke ideeën, meld ze bij een van de betrokkenen.

De komende maanden zullen jullie regelmatig op de hoogte gehouden worden van de vorderingen.

Zegt het voort, zegt het voort. 

Bestuur V.V. De Zwaluw

« ga terug
Evelien Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Aben Reclame Cuijk Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere Kersten Assurantiƫn