De Zwaluw bereikt akkoord met Roy Gieben en Rick Maassen

Algemeen — Gepubliceerd op 16 januari 2020 12:35 door Dominique Pichel

De Zwaluw bouwt voort op Roy Gieben en Rick Maassen. Onze vereniging heeft de twee jeugdige Oeffeltenaren, respectievelijk 21 en 20 jaar oud, namelijk ook voor volgend seizoen aan zich gebonden als trainers. De verlenging met Roy en Rick, beiden in het verleden speler op De Hogehoek, zorgt voor continuïteit bij De Zwaluw, aangezien zij al langer deel uitmaken van het technisch kader van de club.

Roy is voor het tweede seizoen hoofdtrainer van de vrouwenploeg, die actief is in de vijfde klasse. Daarnaast heeft de oud-doelman momenteel de jeugdkeepers in Oeffelt onder zijn hoede en is hij technisch jeugdcoördinator bij De Zwaluw.

Rick zwaait sinds de zomer de scepter bij onze Onder 19, waar ook zijn broertje Stijn in speelt. Een jaar eerder was hij assistent bij de Onder 17. Voordat hij bij De Zwaluw terugkeerde als trainer, liep hij stage bij Juliana Mill JO15-1 en behaalde hij het trainersdiploma UEFA-C.

Met de nieuwe contracten van Roy en Rick heeft De Zwaluw het raamwerk voor komend seizoen al staan. Voor de selectie is Michel van de Venn al aangetrokken. Hij is de opvolger van Frans van Deinsen, die na dit jaar met pensioen gaat als trainer.

Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Evelien Van Neerven Sport Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Kombi Bouwmaterialen Spar Boere Security Art Autoservice VDB