De Zwaluw 5 ontvangt SIOL 4 als subtopper

Senioren — Gepubliceerd op 01 december 2017 11:25 door Dominique Pichel

De Zwaluw 5 was afgelopen weekeinde het enige Oeffeltse seniorenteam dat in actie kwam. Het team van leider Jan van Gelder nam een punt mee bij het tweede (!) elftal van SC St. Hubert: 1-1. Daarmee steeg ons vijfde naar de vierde stek op de ranglijst. Deze zondag krijgt dit team bezoek van SIOL 4, dat twee punten én een wedstrijd minder heeft.

Een week na de afgelasting tegen Astrantia neemt De Zwaluw 1 het op tegen Ruwaard. De opponent uit Oss behaalde dit seizoen in negen duels al zijn score van de laatste twee jaar samen: twee punten. De cijfers van de seizoenen 2015/16 en 2016/17 zijn dan ook ronduit dramatisch.

Ruwaard stond vorig jaar na 25 nederlagen en 1 gelijkspel op een doelsaldo van 25-171, een seizoen ervoor verloor de ploeg 23 keer, scoorde het slechts 18 maal en kreeg het 129 doelpunten tegen. Vorige week ging Ruwaard er nog met 9-1 af bij WHV, eerder dit seizoen met 11-1 tegen Estria. De gelijke spelen tegen SCV'58 1-1 en VCO 2-2 bieden echter hoop voor de bespelers van De Bergsche Hoeve.

De andere wedstrijden bij de senioren die dit weekeinde gespeeld worden, zijn: HBV 2-De Zwaluw 2, De Zwaluw 3-Toxandria 3, VIOS'38 3-De Zwaluw 4 en De Zwaluw VR1-SSS'18 VR3. Dat laatste duel is overigens bijzonder voor Lysanne Cremers. De verdedigster speelde vorig jaar nog bij de club uit Overloon.

Bekijk hier de selecties.

Security Art Evelien Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Hoofdsponsor Van Neerven Sport Atlantic Power Spar Boere Kersten Assurantiƫn