De Zwaluw 4 eindigt met degradatiekraker

Senioren — Gepubliceerd op 28 mei 2019 17:15 door Willem Bardoel

Op de avond voor Hemelvaartsdag spelen De Zwaluw 4 en De Zwaluw 5 met een inhaalduel de laatste competitiewedstrijd. Vooral die van 't Vierd is zeer interessant. De spelers van Bert Fransen spelen tegen een concurrent in de degradatie strijd RKOSV Achates 5. Afgelopen zondag was De Zwaluw 4 vrij en is het weer gepasseerd op de ranglijst, waardoor het weer de hekkensluiter is.

Na de laatste wedstrijd van het seizoen kan de ploeg met de huidige eindklassering eindigen (bij nederlaag of gelijkspel), maar zal bij winst twee plekken hoger eindigen (zelfs een negende plek behoord tot de mogelijkheden als Toxandria in de resterende twee wedstrijdn geen punt meer behaald). Er staat nog dus nog veel op het spel.

Ook De Zwaluw 5 - DWSH'18 3 is een interessante seizoensafsluiter. Onderling kunnen zij gaan uitmaken wie vierde (of misschien zelfs derde) wordt. Een dag later speelt De Zwaluw VR1 tegen Holthees/Smakt VR1. Bij een overwinning spelen de dames de achtste plek op de ranglijst veilig.

Bekijk hier de selecties voor deze wedstrijden.

Spar Boere Evelien Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kombi Bouwmaterialen Security Art Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Atlantic Power