De Zwaluw 2 trots op nieuwe sponsor Café Die 2

Algemeen, Senioren — Gepubliceerd op 30 september 2020 14:55 door Dominique Pichel

De Zwaluw 2 is in het nieuw gestoken. Het tweede elftal van onze vereniging, dat sinds kort geen selectieteam meer is, draagt vanaf dit seizoen het logo van Café Die 2 op het shirt. De tenues van de ‘kersverse’ kroeg in Oeffelt zijn afgelopen zondag gepresenteerd.

De fraaie (en strakke) blauwwitte shirts zijn voorzien van clubembleem (jubileumlogo), rugnummer en symbool van Café Die 2, met de rode twee als sierlijk en herkenbaar teken op de borst/buik.

Met de sponsoring wordt de onderlinge band tussen de ploeg en het café bij de rotonde onderstreept. De jonge kroegbazen Pim van den Born en Bert Kerstens maakten al hun opwachting in het elftal – zo tekende Pim bij de eerste wedstrijd in ‘zijn shirts’ voor een hattrick – terwijl spelers van De Zwaluw 2 geregeld bij Café Die 2 te vinden zijn.

De Zwaluw 2 bedankt Café Die 2 via deze weg voor de nieuwe kleding en het onderlinge vertrouwen. Het team wil bovendien kwijt dat het trots is op de stap die het Oeffeltse ondernemersduo op jeugdige leeftijd heeft genomen met de overname van de kroeg eerder dit jaar en het nieuw elan dat het café heeft binnen no-time.

Ga het zelf zien bij Café Die 2 of neem een kijkje op Facebook en Instagram.

Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Spar Boere Atlantic Power Evelien Kombi Bouwmaterialen Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Kersten Assurantiën