De Zwaluw 1 naar Middelaar

Senioren — Gepubliceerd op 28 september 2018 20:00 door Willem Bardoel

Over het algemeen zijn de senioren van De Zwaluw het seizoen gestart. Alle teams, met uitzondering van De Zwaluw 4, won de eerste competitiewedstrijd. 't Urst had thuis geen moeite met Holthees/Smakt (4-0). De eerste uitwedstrijd wordt gespeeld in Middelaar tegen Astrantia. Zij kwamen nog niet in actie omdat het veld vorige week werd afgekeurd.

De eerste wedstrijd in de vierde klasse, een niveau hoger dan vorig jaar, werd De Zwaluw 2 direct gewonnen. Dat was een grote meevaller na over het algemeen matige bekerwedstrijden. In een van die bekerwedstrijden werd met 5-0 verloren van Heijen 2. Dit affiche staat nu weer op het programma. Gaat het de mannen van Henri Lamers het ditmaal beter af?

De Zwaluw 3 haalde de eerste driepunter binnen tegen UDI'19/CSU 12 door een 3-0 zege. Het niveau van aankomend tegenstander Gassel 4 is lastig in te schatten, zij hebben nog geen competitiewedstrijd afgewerkt.

't Vierd is uit op revange na de grote nederlaag vorige week tegen HRC'27. De De Zwaluw speler vonden net zo vaak het net als de tegenstander. Helaas werden er wel drie van de Oeffeltse doelpunten in de verkeerde gemaakt: 7-1. De mannen van Bert Fransen spelen thuis tegen Sambeek 3.

DWSH'18 3 werden in hun eerste wedstrijd over de knie gelegd door De Zwaluw 5. Een goede start, dat zal de ambities om mee te doen om het kampioenschap alleen maar groot hebben. Dan zal er ook zondag gewonnen moeten worden van VIOS'38 3.

Tot slot won De Zwaluw VR1 ook, na het kampioenschap en promotie van vorig jaar, de eerste wedstrijd in de nieuwe competitie. Bij Holthees/Smakt VR1 werd nipt gewonnen: 2-3. Estria/GVV/SCV'58 VR1 deed vorige week exact hetzelfde. Spannend dus, wie deze wedstrijd gaat winnen.

De wedstrijd van veteranen tegen Hapse Boys is afgelast.

Klik hier voor de link naar de selecties.

Security Art Hoofdsponsor Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Evelien Atlantic Power Spar Boere